Pagini

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Despre filmul Fifty Shades of Grey

   Desi anuntul era asteptat cu nerabdare de o multime de fani Fifty Shades si fiecare isi sustinea preferatii, desi raman la prima mea alegere, ca Matt si Alexis erau cei mai potriviti pentru rolurile lui Chistian si Anastasia, zarurile au fost aruncate si alegerea i-a ocolit cu desavarsire pe cei aflati in fruntea clasamentului.

   Am aflat cele doua nume de cateva zile. M-a dezamagit alegerea. M-am gandit sa nu fie o strategie de marketing si dupa un timp sa-i scoata de dupa colt pe adevaratii actori care vor juca in film, dar pana acum nicio schimbare. :)
   Deci.... in rolul lui Christian Grey a fost ales Charlie Hunnam iar in rolul Anastasiei Steel a fost aleasa Dakota Johnson, fapt ce a creat o mare nemultumire in randul fanilor infocati. Nu am vazut filmele in care au mai jucat cei doi si nu ma pot pronunta in privinta talentului de interpretare al acestora, dar cu siguranta aspectul ii plaseaza in "alta carte". Imaginea pe care ne-o creeaza romanul, despre Chistian si Anastasia, nu se potriveste cu alegerea producatorilor, dar cred ca in acest moment cu siguranta vom vedea "magia Hollywood-ului" si vom asista la o transformare spectaculoasa, pentru ca daca Dakota si Charlie raman asa cum i-am vazut in multe poze, s-a dus "magia cartii". :)
  Pe pagina oficiala de Facebook Fifty Shades fanii nemultumiti sunt rugati sa dea o sansa tinerilor actori alesi. Personal, le acord aceasta sansa, dar cred ca primul test, si anume cel de imagine, a fost picat de cei doi, asadar nu-mi ramane decat sa astept sa vad filmul programat sa apara in august 2014. Astept magia. Astept o mare surpriza din partea celor doi.
  Ramane de vazut ce vor face scenaristii si cum vor fi puse in scena anumite faze, pentru ca in cazul Fifty Shades poate fi trecuta cu usurinta o anumita limita, iar filmul se poate transforma foarte usor in "alt gen".

   Pana la aparitia filmului, daca mai aflu detalii si picanterii, voi reveni cu stiri in cadrul acestui post.

   Voi ce credeti? Se potrivesc cei doi in rolurile lui Christian si Anastasia?



   Oare in marea "pepiniera" de actori de la Hollywood nu au putut gasi doi actori al caror prim impact vizual sa te duca cu gandul la Christian si Anastasia?




  ACTUALIZARE 1.
  Se pare ca avem parte de o "revolta" a fanilor Fifty Shades. Dar care va fi rezultatul?  O noua distributie?  Hmmmm......  :)  Putin probabil.



ACTUALIZARE 2.

   Datorita presiunii mediatice si a nebuniei declansate in urma distribuirii sale in rolul lui Christian Grey, actorul Charlie Hunnam a renuntat la acest proiect.
   Deci o luam de la capat. Cursa pentru rolul lui Christian continua.
   Optiunile preferate de admiratorii seriei le gasiti aici.

ACTUALIZARE 3.

  Este Jamie Dornan noul Christian Grey? Este doar un zvon? Este o certitudine? Ei bine, nu se stie. Pe IMDB i-a aparut numele dar cu paranteza de rigoare (rumored). Deci...... sa vedem. Voi ce credeti? Este mai potrivit decat Charlie?

ACTUALIZARE 4.

   Hotararea a fost luata, in rolul lui Grey il vom vedea pe Jamie Dornan. Transformarea a inceput iar actorii cu un usor "parfum" de Fifty Shades ii puteti vedea aici.
   O alta veste este ca ii vom avea pe Victor Rasuk in rolul lui Jose, Jennifer Ehle in rolul Carlei May Wilks, Luke Grimes in rolul lui Elliot Grey si surprizaaaa....... data aparitiei filmului a fost reprogramata pentru anul 2015 in ziua de Valentine's Day.

ACTUALIZARE 5.

   Ma intreb:
   Oare unele scene ce au fost scoase din "Master of the Universe" vor prinde viata in film? Si aici ma refer la scena din ploaie.




ACTUALIZARE 6.

   Pe 24.07 a aparut trailer-ul oficial al filmului. Mai avem de asteptat doar putin pana vedem filmul, acum vin sarbatorile si hooop Valentine's Day :)


ACTUALIZARE 7.

   Pe 13.11 a aparut un nou trailer. Va place? Au ramas mai putin de 100 de zile pana la Valentine's Day.

ACTUALIZARE 8.

   Pe 23 decembrie, The Weeknd a facut cunoscuta contributia sa la coloana sonora a filmului Fifty Shades, "Earned It". Si suna foarte bine. Coloana sonora va cuprinde si o noua versiune a melodiei "Crazy in love" - Beyonce si Jay-Z (puteti asculta o mica parte din ea la primul trailer oficial)



 ACTUALIZARE 9.

   Ne apropiem cu pasi repezi de data mult asteptata. Pe 7 ianuarie a fost prezentata fanilor o noua melodie din coloana sonora a filmului, Ellie Goulding - Love me like you do. Pot spune ca pana acum "Fifty Shades" suna bine. :)



ACTUALIZARE 10.

   A venit si data mult asteptata, 14 februarie 2015, gata putem dormi linistiti. :) Parerea despre film o gasiti aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu