Pagini

marți, 2 decembrie 2014

Ce mai este nou la Leda?

  Ati vazut ce surpriza ne-a pregatit Editura Leda pentru luna decembrie? Stiam de anul trecut ca au fost cumparate drepturile de publicare pentru aceasta serie, dar tot intarziau. Si tot asteptam...

   Ei bine, la acest sfarsit de an Leda ne-a facut o multime de surprize. A publicat Experiment (vol. 3 din seria Divergent), Orasul sufletelor pierdute (vol. 5 din seria Instrumente Mortale), a venit cu o noua serie, Testul fierului (primul volum din seria Magisterium) si se pare ca nu se opreste aici, va aparea si primul volum din mult asteptata serie Lux de Jennifer L.Armentrout, Obsidian. De cand il astept! Va multumesc mult!
    Ultimele trei aparitii deja le-am cumparat, urmeaza Obsidian. Eu happy! :)
   Dorinta mea cea mai mare ar fi, ca la anul, sa continue si celelalte serii incepute: Alegerea, Fratia Pumnalului Negru Vanatoare nocturna si ar mai fi cateva. Sunt niste serii minunate, ar fi pacat sa se opreasca si sa nu ne mai bucuram si de celelalte volume.

Descrierea oferita de editura pentru volumul Obsidian: 

"O CĂLĂTORIE CAPTIVANTĂ DE LA PRIMA PÂNĂ LA ULTIMA PAGINĂ.
Începuturile sunt întotdeauna dificile.
Când ne-am mutat în Virginia de Vest, chiar înaintea ultimului meu an de liceu, mă resemnasem să am de-a face cu accente ciudate, acces intermitent la internet şi teribil de multă plictiseală… până când am dat cu ochii de vecinul meu sexy, înalt şi cu ochii de un verde straniu. Lucrurile păreau deja să meargă mai bine.
Şi pe urmă a deschis gura.
Daemon este enervant. Arogant. Îmi vine să-l omor. Nu ne înţelegem deloc. Absolut deloc. Dar când un străin mă atacă şi Daemon efectiv face timpul să încremenească doar cu o simplă mişcare a mâinii, ei bine, ceva… neaşteptat se întâmplă.
Vecinul meu extraterestru sexy a lăsat o urmă pe mine.
Da, aţi auzit bine. Extraterestru. Se pare că Daemon şi sora lui Dee au o galaxie de inamici care vor să le fure abilităţile, iar atingerea lui Daemon mă face să strălucesc asemenea luminilor din Las Vegas.
Singurul fel în care pot rămâne în viaţă în toată povestea asta este să stau cât mai aproape de Daemon, până când amprenta vrăjii extraterestre dispare de pe mine.
Asta dacă nu-l omor mai întâi."

  Cum vi se pare descrierea? Am auzit atatea despre aceasta serie!
  Multumesc mult Editurii pentru aceste minunate surprize de sfarsit de an.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu