Pagini

joi, 16 ianuarie 2014

Seria Gabriel's Inferno - Sylvain Reynard

  Anul trecut, in preajma sarbatorilor, ma tot uitam la noutatile aparute in strainatate. Ce se mai citeste? Care este cea mai apreciata? Printre toate minunatiile acelea am descoperit seria Gabriel's inferno si mi s-a parut interesanta.
  Personajul masculin este un profesor respectat si serios in timpul zilei, dar noaptea da frau liber fanteziilor, cu demoni intunecati ai trecutului ce nu-i dadeau pace si bine ascunsi in suflet, un gentleman intunecat. Ea, o tanara studenta inocenta, este atrasa de farmecul profesorului si se vede prinsa intr-o legatura periculoasa. Daca relatia lor va continua cei doi vor trebui sa reziste in fata scandalului si sa infrunte umbrele din trecut.
  O iubire ce isi spune povestea pe parcursul a trei volume incendiare.

   Hmmmm, suna interesant si ma gandeam "ce bine, daca ar fi tradusa si la noi". Ei bine, seria Gabriel's inferno va aparea in curand la Editura Trei. O adevarata conexiune nu alta :) si vreau sa le multumesc mult.


   Seria are 3 volume: Gabriel's inferno aparuta in 2011, Gabriel's rapture aparuta in 2012 si Gabriel's redemption aparuta in 2013.

    Initial romanul a aparut online cu numele de The University of Edward Masen, ca un fanfic Twilight, sub pseudonimul Sebastien Robichaud. Seria este scrisa de un autor canadian anonim si a fost tiparita pentru prima oara in 2011 de Omnific Publishing sub pseudonimul Sylvain Reynard. Autorul a marturisit ca i se pare interesant modul in care arta, muzica, arhitectura pot fi combinate si folosite in crearea unei povesti si scoaterea in evidenta a trasaturilor personajelor. Ii place sa combine aceste elemente estetice cu iertarea si puterea de transformare.
   Imi place misterul creat in jurul autorului si apreciez ca a reusit sa nu-si dezvaluie adevarata identitate. Mi s-au parut foarte interesante sugestiile sale adresate scriitorilor: fii tu si scrie in propriul tau stil, invata de la altii dar nu copia. Fiecare voce este unica si asta vor cititorii.
   In prezent autorul lucreaza la o noua serie numita "The Raven". Daca in seria Gabriel's Inferno autorul ne prezinta Florenta in timpul zilei, in noua serie ne prezinta o intunecata si senzuala poveste de dragoste intr-o Florenta invaluita in mister, ne va arata lumea interlopa dintr-un oras condus de creaturi ale noptii.... Mister, mister, mister, mult mister. Daca ma cucereste cu seria Gabriel's Inferno nu ar fi rau sa fie tradusa si aceasta.

Descrierea oferita de editura:
"Enigmatic şi sexy, profesorul Gabriel Emerson este un respectat specialist Dante în timpul zilei, iar noaptea se dedică unei vieţi de plăceri fără inhibiţii. Îşi foloseşte înfăţişarea şi farmecul pentru a-şi satisface orice capriciu, însă este torturat în secret de trecutul său întunecat şi mistuit de convingerea că pentru el nu mai există nicio speranţă de a fi salvat.
 Când Julia Mitchell, o tânără frumoasă şi inocentă, se înscrie la cursul lui, atracţia şi legătura dintre ei nu numai că îi pun în pericol cariera, dar îl trimit şi într-o călătorie în care trecutul şi prezentul se intersectează."

   Nu-i asa ca suna interesant? :) 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu